Hvem er jeg?
Jeg hedder Niels Vad, og jeg samler på gamle postkort. Denne hjemmeside har jeg lavet for at vise et udsnit af min samling og for at komme i kontakt med andre samlere af gamle postkort. Desuden kan ikke-postkortinteresserede få mulighed for at få et indblik i Danmark for ca. 100 år siden og jeg føler det er vigtigt at man bevarer og registrerer de gamle billeder. Jeg startede med at samle på postkort, da jeg var 13 år. I starten samlede jeg på kort fra Liseleje, men senere bredte det sig til kort fra hele verden. Det har jeg senere erkendt var en for stor mundfuld, så for 10 år siden skar jeg mit samleområde ned til - kun med få undtagelser - at være de bedste motiver fra Danmark set med mine øjne.

SENESTE OPDATERING UNDER POSTNUMMER

2300 til 3480 den 29/5-14

2000 til 2200 den 29/3-14

1000 til 1500 den 19/3-14
1000 til 2400 den 18/3-13
Via menupunktet “min samling” kan du klikke dig ind og se et udsnit af de kort, jeg samler. Jeg vil jævnligt indsætte nye postkort på hjemmesiden.
God fornøjelse !

Postkort og bytteforbindelser søges!
Da jeg er meget interesseret i gamle postkort, vil jeg gerne høre fra dig, hvis du har nogle gamle postkort liggende, som du ønsker at sælge eller bytte. Du kan se de kort, jeg har i min samling, og det er denne type postkort, jeg søger. Det var min hensigt at lave en bytteside, hvor jeg indsatte mine byttekort men det fungerer ikke, skriv i stedet en mail med dine samle områder så skal jeg prøve at finde noget der har din interesse,  kontakt mig via menupunktet “kontakt”.
Jeg har også nogle foto`s !
Expert er jeg bestemt ikke, men hvis du har et spørsmål angående postkort, vil jeg prøve at besvare det så godt jeg kan.
Håber at høre fra dig !
Denne side er startet op i 2009.


Men bemærk venligst at ingen af de postkort der er vist på hjemmesiden er til salg. Jeg ønsker kun at købe eller bytte postkort som jeg mangler på min hjemmeside, så lad os skrive sammen og måske kan vi finde ud af noget.

Forkortelser
På hjemmesiden gør jeg brug af en del forkortelser i forbindelse med beskrivelsen af de enkelte postkort. Herunder er en oversigt over de forkortelser, jeg bruger:

Ub - Ubrugt
Mm - Med mærke
Um - Uden mærke


Nye samlekort


Indefra
Billednummer: 1000-1236


Parti
Billednummer: 1000-1267


Zeppeliner
Billednummer: 1000-1229


Niels Vad | Liselejevej 41 | 3360 Liseleje |